Het dak eraf!

Wil je lekker uit je dak gaan op de beste muziek uit de jaren 60 tot 90 ?

Trek in een geweldig Goud Van Oud feest?
De Golden Oldies Disco Party's staan voor relaxed feesten, dansen, sjansen, flirten en herinneringen ophalen.

Onze DJ’s draaien de allergrootste hits en Golden Oldies met Rock, Disco, Reggae, Rock 'n' Roll, T.S.O.P., Soul hits en krakers van o.a. Barry White, Lou Rawls, Ohio Players, Earth Wind & Fire, Ike & Tina Turner, Rose Royce, Boney M, Village People, Dan Hartman, Jesse Green, Aretha Franklin, The Trampps, Michael Jackson, Wham!, Kool & the Gang, Long Tall Ernie, Bill Haley, Hank The Knife, Doe Maar, Het Goede Doel, Toontje Lager, Kadanz, Madness, Stevie Wonder, Sam & Dave, Bob Marley, Abba, Grease, Bee Gees, Meat Loaf, Blondie, Mud, Elvis, Stones, Beatles, Kinks, Otis Redding, Eddie Floyd, Percy Sledge, Queen, kortom vrijwel het hele poparchief uit de jaren 60, 70, 80 & 90 wordt uitgepakt, dus ze komen allemaal wel een keer langs! En ja, Een Beetje Verliefd van Andre Hazes is ook een gouwe ouwe, dus als de sfeer er naar is kunen we ook die met zijn allen meezingen!

Even relaxed dansen met je partner op een slownummer? Wie heeft er tijdens een klasseavond of een schoolfeest niet geschuifeld op Angie van de Stones, of natuurlijk Je T'aime (Moi Non Plus) van Serge Gainsbourg met Jane Birkin? En laten we dan I'm Not In Love van 10CC ook niet vergeten....

Disco sfeer

Moeiteloos trekken wij een archief open met easy listening muziek waarop je lekker kan wegdromen en natuurlijk in combinatie met een bijpassende romantische verlichting.

De Golden Oldies Disco Party is niet alleen een feest waar je in een ongedwongen sfeer, samen met leeftijdsgenoten, heerlijk uit je dak kan gaan, ook liefhebbers uit een jongere generatie vermaken zich uitstekend! Zij kennen de nummers ook, niet in de laatste plaats omdat veel hedendaagse hits vaak een verbouwing zijn van klassiekers.

Heb je een speciaal verzoeknummer uit die tijd? Laat het ons vooraf weten! Dan nemen we die zeker mee en na afloop krijg je de cd-r waar die op staat, aangevuld met nog andere nummers, als herinnering aan je feest!

 

Ga lekker los en haal herinneringen op onder het genot van een hapje, drankje en babbeltje met je mede-feestgangers terwijl wij de dansvloer bespelen.
Laat je op de muziek meevoeren naar tijden van weleer.

 sfeerbeeld 1

Happy day's are here again!