De GOLDEN OLDIES DISCO PARTY is een activiteit van T.O. Artist Agency & Marketing uit Duiven, welke geheel in eigen beheer wordt uitgevoerd. Dit doen wij omdat we het gewoon nog steeds erg leuk vinden om mensen een plezierige tijd te bezorgen.

Wie zijn wij?

Zoals de naam T.O. Artist Agency & Marketing al aangeeft houden wij ons met twee verschillende zaken bezig: Artist Agency en Marketing.

Marketing doen wij voor wie het maar wil, wat kan bestaan uit o.a. mediaplanning, teksten schrijven (zie de website www.050crew.nl voor een website waarvan wij de tekst hebben geschreven) en telemarketing. Voor telemarketing beschikken wij over meerdere partners voorzien van werkplekken, soft- en hardware en ervaren callcenter agents, met de juiste toepassingen van wet- en regelgeving.

Consultancy scharen wij ook onder marketing; wij staan zowel beginnende- als ervaren artiesten en bands bij op het gebied van interne organisatie en marketing. Dit varieert van 1 lang gesprek tot naar behoefte vaker samen sparren. Het eerste kennismakingsgesprek is uiteraard gratis!

Ons artiestenmanagement:

In het verleden deden wij het management en/of de boekingen en/of het tourmanagement van artiesten en bands als Kadanz, Vitesse, Powerplay, Flairck, Otis Redding III (USA), Montezuma's Revenge, Earth & Fire, Tee Set, Eddie Floyd (USA), Janis Joplin's Original Band Big Brother and The Holding Company (USA), Lori Spee, Dimitri van Toren (RIP), Lenny Kuhr, Hank The Knife and The Jets, Arnhemsgewijs, Angela & The Rude, Marcel De Groot Groep en nog een aantal anderen.

Ook minder bekende artiesten en bands stonden wij bij, zoals Gerrit Schaap alias Felix van Olen (helaas ook veel te jong overleden), De Rambo's en Gimmick.


Graag ondersteunen wij u bij het aantrekken van willekeurig welke “gouwe ouwe”artiest of -band. Wij beschikken over hele korte lijnen zodat wij u snel kunnen informeren m.b.t. beschikbaarheid en voorwaarden. Artiesten en bands waar wij in het verleden (veel) mee hebben gewerkt zijn o.a. Les Gray's Mud, Swinging Soul Machine, de al genoemde Eddie Floyd en natuurlijk de hierboven genoemde artiesten en bands. Vandaag de dag doen wij het Europese management van Otis Redding III, The Son Of Soul en Janis Joplin's Original Band Big Brother and The Holding Company. 

Mocht u een ervaren stage-manager nodig hebben tijdens uw festival dan kunt u ook een beroep op ons doen. Voor overige technici verwijzen wij door naar www.050crew.nl.

Op facilitair vlak kunnen wij u ook van dienst zijn op het gebied van geluid, licht, podia en verder alles wat bij een optreden of festival komt kijken.

Op creatief vlak kunnen wij helpen met het schrijven van o.a. persberichten, bio's, websites, brochures, flyers, etcetera. Ook weten wij de weg naar goedkope en/of snelle, maar ook zeker goede drukkerijen.

U bereikt ons het beste per email of door de contactbutton te gebruiken en het formulier in te vullen; per telefoon graag via sms of whatsapp, dit ivm drukke werkzaamheden.

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons artiestenmanagement? Kijk dan op www.toartistagencyandmarketing.nl of www.toartistagency.com

Golden Oldies Disco Party is ook te vinden op www.entertainment-info.nl.