Live muziek

De avond afwisselen met live muziek? Daar hebben wij uiteraard voldoende mogelijkheden voor. Zowel vanuit ons eigen agency (kijk eens op www.toartistagencyandmarketing.nl of www.toartistagency.com en verwonder u over de mogelijkheden die wij bieden!) of met welke andere artiest dan ook.

Een artiest uit onze eigen stal die zeer flexibel is, is Lain Barbier. In het nieuwe programma The Voice Senior schopte hij het, terecht, tot de finale!

Hankvoice senior

Hij brengt solo op eigen wijze classic rock & soul. (zie hier uit The Voice Senior: https://youtu.be/WB6iXtoAVyQ). Dat werkt goed met meerdere kortere optredens tijdens de avond.

Ook de Jukebox Heroes Stripped spelen repertoire wat past bij de identiteit van de Golden Oldies Disco Party. Doordat wij deze mannen allemaal goed kennen verloopt dit altijd zeer soepel qua samenwerking. Niet te vergeten: ook onze "oude" kameraden van Hank The Knife & The Jets weten de boel aardig aan de gang te houden (en dat is een understatement!) met Hank zijn hits als Guitar King en Stan The Gunman, aangevuld met tijdloze rock and roll-classics!

Goed om te weten: Andre Hazes- en aanverwant repertoire wordt door al deze mannen niet gespeeld!
(op verzoek draaien wij dat dan uiteraard weer wel, mits het ook nummers uit de oude doos zijn).

Voor een traditionele bruiloft-band bent u bij ons niet aan het goede adres; daar zijn anderen,  bijvoorbeeld www.standbyproductions.nl, goed in.

Live-muziek maakt de avond extra afwisselend!